Az új generáció - Mighty Buyer

Hozz létre passzív jövedelmet

Mighty Buyer, mint tudjátok nem más, mint egy nemzetközi shop közösség. Mighty Buyer koncepciója egyszerű és mégis azt mondhatom, hogy zseniális. 

Egy új generációs webáruház, a különbség egyrészt az, hogy a saját internetes üzletedből értékesíthetsz, ahol immár több mint 700.000 árucikk közül válogathatsz, amelyek 800 világszerte ismert és elfogadott márkákból valók.

Egy online piactér, ahol elismert és kedvelt márkákat kínál, amelyeket az emberek ismernek és megbíznak bennük.

A Mighty Buyer online shopban elismert, elterjedt, mindenki által használt márkák szerepelnek a kínálatban. Ezekről már senkit sem kell meggyőzni, hogy használja, hiszen mindenki ismeri és megbízik bennük.

14440741_314115255615475_4851987740112019049_n

A shop teljes árukészlete sok százezer termék 40 árukategóriában + egy utazási portál.

A Mighty Buyer online shopban, folyamatosan bővülő választékkal, vásárlási kuponokkal, akciókkal, csak saját linken keresztül lehet vásárolni, saját internetes üzletedből értékesíthetsz, minimális havi licencdíj fejében, vásárlási kényszer nélkül.

  • A Mighty Buyer vásárlói közösség köszönhetően a licencpartnereknek egy páratlan nagy vásárlóerőt képvisel, ami Mighty Buyernek lehetővé teszi, hogy a készítőkkel erősen konkurenciaképes árakról tárgyaljanak. Minél nagyobb lesz ez a vásárlói közösség, annál nagyobb kedvezményekre tehetünk szert! 
  • Érdeklődők egy Mighty Buyer partner online shop linken keresztül tudnak hozzáférni a márkatermékekhez. A shop linken keresztül tudsz saját részre vásárolni, és másoknak is lehetővé tenni, hogy a vásárlással spórolhassanak és profitálhassanak.
  • Ingyenes árengedményes- és diszkont kuponok állnak exkluzívan a Mighty Buyer shop közösség rendelkezésére.
  • A raktározás, szállítás egyéb logisztikai feladatokra neked már nincs gondod, ezeket a Mighty Buyer magára vállalja.

Ez a koncepció úgy találták ki, hogy nem csak a nagy marketingeseknek kínál remek lehetőséget, hanem akár az egyszerű háziasszonynak is.

Itt nincsenek kötelezően előírt vásárlások, nincsenek havi normák, amit teljesíteni kell.

15873190_1215094591915286_8575148870123920454_n

Keresni igazán úgy lehet vele, hogy a csapat érdekeit előbbre veszed a magadénál. Azaz, ha a csapatodnak jól megy, akkor neked is jól fog menni! Már három partner behozatalával, ami nincs időhöz kötve, fix jövedelmet alakítasz ki magadnak, további partnerek meg csak tovább fokozzák, és segítik a csapatot. A jó munkát bónuszokkal honorálják, és azok megint jutalékot hoznak a partnereknek, több generáción keresztül.

Hamarosan új korszak kezdődik a Mighty Buyer magyar közösség számára.

Engedélyt és mindennemű segítséget megkaptunk ahhoz, hogy hamarosan elinduljon a magyar nyelvű webinar is! Így itt az ideje, hogy aki szeretné életét anyagilag jobbá tenni, és kész tenni is érte, az most jelentkezzen, hogy minél előbb elkezdhessen Mighty Buyer partnerként dolgozni! Egy olyan lehetőség, amely megérdemli, hogy jobban megismerkedj vele!

Több ezer világmárkás áru közül válogathatsz bevezető áron. Látogass el a világ bármely tájára utazási ajánlataink egyikével, de ha még olcsóbban szeretnél vásárolni, esetleg keresni is szeretnél, akkor csatlakozz hozzánk,vár Affiliate programunk!

Elérhetőségeink 

Üzenj a bloggernek:  http://azujgeneracio.cafeblog.hu/author/krajcarfigyelo/

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!