Az új generáció - Mighty Buyer

Állás – munka – üzlet – karrier

Mighty Buyer egy shopközösség, ahol a shopban vásárlóként vásárolhatsz, illetve partnerként pénzt is kereshetsz! Az új shop csak egy partner-link segítségével elérhető jelenleg 24 országban. A shopban csak márkatermékek kaphatóak, ezek minőségéről már senkit nem kell meggyőznöd, hiszen ismert, elismert, kedvelt márkák.   Jelenleg több százezer márkás termék több árukategóriában található a shopban. (választék folyamatosan… Tovább »

Jön a Valentin nap, ajándékozz és használd a kuponod

Itt az új év, és a szépséges hideg tél, s egyben a csodálatos tavasz is lassan feldereng! Szívesen használjuk a Kuponokat, így az ünnepek után különösen, de ha kisüt a napocska, akkor is jól jön. Áruházunkban 5% – 10% – kal olcsóbban érheted el a termékeket és a szolgáltatásokat! Mint például: női és férfi ruházatnál, cipő… Tovább »

Hölgyek világa – ahol a szépség életre kel, Mighty Buyer

Mi nők, nagyon szeretünk shoppingolni, ez tény! Gondolom te is éppen így vagy ezzel! Ilyenkor azonnal meg tudjuk fogni, tapintani az éppen kiszemelt és megvásárolandó holmikat, fel tudjuk próbálni, meg tudjuk szimatolni, pl: a parfümöket, és azonnali visszajelzést kapunk arról, hogy jól döntöttünk-e. Viszont van egy másikfajta vásárlási forma, ami egyre elterjedtebbé kezd válni azok között… Tovább »

Ügyelj a részletekre

Egy webáruház, mely minden igényt kielégít, sok egyedi és hasznos fejlesztéssel, új lehetőségekkel és a felhasználást egyszerűsítő megoldásokkal, ma már nem ismeretlen.    Korunk egyik legnagyobb vívmánya az internet, s a rajta alapuló elektronikus kereskedelmi platformok térhódítása.   Ma már szinte nincs is olyan ember Magyarországon, aki ne vásárolt volna elektronikusan, ne böngészett volna a… Tovább »

Ez a legjobban növekvő piac ma a világon

Mighty Buyer, nem más, mint egy nemzetközi online shop közösség.   Egy új generációs webáruház, aminek a működése olyan, mint a legismertebb internetes áruházaké, a különbség egyrészt az, hogy a saját internetes üzletedből értékesíthetsz, ahol immár több mint 700.000 árucikk közül válogathatsz, amelyek 800 világszerte ismert és elfogadott márkákból valók. Az utolsó 12 hónapban 18,4%-… Tovább »

Mi pontosan a Mighty Buyer

Egy új generációs nemzetközi shop, ez a jövő shopping platformja, márkás termékekkel, folyamatosan bővülő választékkal, vásárlási kuponokkal, akciókkal. A Mighty Buyer elad mindenféle márkás terméket a végfelhasználóknak az internetes távkereskedelem útján, webáruházon keresztül. Tudod mit jelent az hogy webáruház? “A webáruház (más néven: webshop, e-shop) az egy olyan weblap, ami termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít. Általában online… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!