Az új generáció - Mighty Buyer

PRÁGAI SZÁLLÁSOK a tavaszra

Egy kicsit szeretném mindenkinek megkönnyíteni a szálláskeresést és megmutatni, hogy ha ide kattintasz, akkor itt találod meg a legjobb ajánlatokat.  Összehasonlításként két másik példát is bemutatok.  Elsőnek egy olcsóbb szállást választottam. A 3*-os Hotel Monica, Prága egyik zöldövezeti, dombos lakónegyedében található, tömegközlekedéssel 20 percre a városközponttól. Csodálja meg a városra nyíló gyönyörű kilátást az étterem… Tovább »

Utazni jó, utazni érdemes!

Felfedezni idegen tájakat, megismerkedni más kultúrákkal, szokásokkal, nevezetességekkel. Útra kelünk, sokszor autóval, párszor vonattal, néha repülővel vagy akár hajóval. Mindegyiknek megvan a maga szépsége. Most szeretnék azonban mindenkit egy hajóútra invitálni, mert különleges, kényelmes, izgalmas és csodálatos és már csak azért is, mert ez még kimaradt az életemből, hátha egyszer…. A végtelenek tűnő tenger, a… Tovább »

Hölgyek világa – ahol a szépség életre kel, Mighty Buyer

Mi nők, nagyon szeretünk shoppingolni, ez tény! Gondolom te is éppen így vagy ezzel! Ilyenkor azonnal meg tudjuk fogni, tapintani az éppen kiszemelt és megvásárolandó holmikat, fel tudjuk próbálni, meg tudjuk szimatolni, pl: a parfümöket, és azonnali visszajelzést kapunk arról, hogy jól döntöttünk-e. Viszont van egy másikfajta vásárlási forma, ami egyre elterjedtebbé kezd válni azok között… Tovább »

Hozz létre passzív jövedelmet

Mighty Buyer, mint tudjátok nem más, mint egy nemzetközi shop közösség. Mighty Buyer koncepciója egyszerű és mégis azt mondhatom, hogy zseniális.  Egy új generációs webáruház, a különbség egyrészt az, hogy a saját internetes üzletedből értékesíthetsz, ahol immár több mint 700.000 árucikk közül válogathatsz, amelyek 800 világszerte ismert és elfogadott márkákból valók. Egy online piactér, ahol elismert és… Tovább »

Ez a legjobban növekvő piac ma a világon

Mighty Buyer, nem más, mint egy nemzetközi online shop közösség.   Egy új generációs webáruház, aminek a működése olyan, mint a legismertebb internetes áruházaké, a különbség egyrészt az, hogy a saját internetes üzletedből értékesíthetsz, ahol immár több mint 700.000 árucikk közül válogathatsz, amelyek 800 világszerte ismert és elfogadott márkákból valók. Az utolsó 12 hónapban 18,4%-… Tovább »

Találd meg az ideális szállást a legjobb áron

Itt a helyed, utazz velünk! Mighty Buyer Travel-lel, igyekszünk friss és izgalmas tartalommal szolgálni, illetve kedvet csinálni Neked az utazásokhoz, legyen szó városnézésről, egzotikus külföldi vakációról. Csoportunkba várunk mindenkit, aki szeret utazni, szereti felfedezni a minket körülvevő tágabb és még tágabb világot, jól érzi magát más emberek, kultúrák között, észreveszi a tájak szépségeit. Utazni nagyon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!