Az új generáció - Mighty Buyer

Állás – munka – üzlet – karrier

Mighty Buyer egy shopközösség, ahol a shopban vásárlóként vásárolhatsz, illetve partnerként pénzt is kereshetsz! Az új shop csak egy partner-link segítségével elérhető jelenleg 24 országban. A shopban csak márkatermékek kaphatóak, ezek minőségéről már senkit nem kell meggyőznöd, hiszen ismert, elismert, kedvelt márkák.   Jelenleg több százezer márkás termék több árukategóriában található a shopban. (választék folyamatosan… Tovább »

A shop teljes árukészlete sok százezer termék 40 árukategóriában + egy utazási portál

A Mighty Buyer online shopban elismert, elterjedt, mindenki által használt márkák szerepelnek a kínálatban. Ezekről már senkit sem kell meggyőzni, hogy használja, hiszen mindenki ismeri és megbízik bennük. A shop teljes árukészlete sok százezer termék 40 árukategóriában + egy utazási portál. A Mighty Buyer online shopban, folyamatosan bővülő választékkal, vásárlási kuponokkal, akciókkal, csak saját linken… Tovább »

Ügyelj a részletekre

Egy webáruház, mely minden igényt kielégít, sok egyedi és hasznos fejlesztéssel, új lehetőségekkel és a felhasználást egyszerűsítő megoldásokkal, ma már nem ismeretlen.    Korunk egyik legnagyobb vívmánya az internet, s a rajta alapuló elektronikus kereskedelmi platformok térhódítása.   Ma már szinte nincs is olyan ember Magyarországon, aki ne vásárolt volna elektronikusan, ne böngészett volna a… Tovább »

Ez a legjobban növekvő piac ma a világon

Mighty Buyer, nem más, mint egy nemzetközi online shop közösség.   Egy új generációs webáruház, aminek a működése olyan, mint a legismertebb internetes áruházaké, a különbség egyrészt az, hogy a saját internetes üzletedből értékesíthetsz, ahol immár több mint 700.000 árucikk közül válogathatsz, amelyek 800 világszerte ismert és elfogadott márkákból valók. Az utolsó 12 hónapban 18,4%-… Tovább »

Mighty Buyer mint vállalkozás

Mighty Buyer egy profin és hivatalosan regisztrált vállalkozás, eredetileg Németországban alapítva, ami 4 évi alapítási- és előkészítési időszak után 2016.november 1-én elindult. Az első nagyobb látványos frissítés 2016. december 2-án volt.   Az európai központ Eindhovenben (Hollandia) és nemzetközi központ Delaware-ben (USA) van, a vezérigazgató: Andreas Becker. A vezetőség és az nemzetközi tanácsadó csapata sokéves… Tovább »

Hová utazzunk, ha már elegünk van a télből

Vagyunk páran, akik a telet csak a meleg szobából szemlélve szeretjük.  Egy fotelből egy forró tea mellől csodálatos látványt nyújtanak az ablakon túl szálló hópelyhek ezrei, a fehér táj, de igazán ennyi nekünk elég is a télből. Ha ilyenkor összecsomagolhatnánk és felkereshetnénk egy melegebb vidéket….  Nézzük kicsit körbe merre is utazhatnánk, ha szeretnénk legalább egy… Tovább »

Mi pontosan a Mighty Buyer

Egy új generációs nemzetközi shop, ez a jövő shopping platformja, márkás termékekkel, folyamatosan bővülő választékkal, vásárlási kuponokkal, akciókkal. A Mighty Buyer elad mindenféle márkás terméket a végfelhasználóknak az internetes távkereskedelem útján, webáruházon keresztül. Tudod mit jelent az hogy webáruház? “A webáruház (más néven: webshop, e-shop) az egy olyan weblap, ami termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít. Általában online… Tovább »

Egy világ ami elfér a kezedben

Hiába is tagadnánk, mi emberek, kicsik és nagyok, idősek és fiatalok, nők és férfiak, szeretünk vásárolni. Szeretjük ha ezt akkor és ott tehetjük ahol mi szeretnénk. Kényelmesen, korlátok nélkül, a saját tempónkban, nézelődve, várakozási idő nélkül, egyedül vagy a barátokkal, versenyképes áron, otthonról bekuckózva. Sokan szeretjük ha odafigyelnek ránk, pláne akkor ha ez még pénzünkbe… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!