Az új generáció - Mighty Buyer

Utazni jó, utazni érdemes!

Felfedezni idegen tájakat, megismerkedni más kultúrákkal, szokásokkal, nevezetességekkel. Útra kelünk, sokszor autóval, párszor vonattal, néha repülővel vagy akár hajóval. Mindegyiknek megvan a maga szépsége. Most szeretnék azonban mindenkit egy hajóútra invitálni, mert különleges, kényelmes, izgalmas és csodálatos és már csak azért is, mert ez még kimaradt az életemből, hátha egyszer…. A végtelenek tűnő tenger, a… Tovább »

Hová utazzunk, ha már elegünk van a télből

Vagyunk páran, akik a telet csak a meleg szobából szemlélve szeretjük.  Egy fotelből egy forró tea mellől csodálatos látványt nyújtanak az ablakon túl szálló hópelyhek ezrei, a fehér táj, de igazán ennyi nekünk elég is a télből. Ha ilyenkor összecsomagolhatnánk és felkereshetnénk egy melegebb vidéket….  Nézzük kicsit körbe merre is utazhatnánk, ha szeretnénk legalább egy… Tovább »

Találd meg az ideális szállást a legjobb áron

Itt a helyed, utazz velünk! Mighty Buyer Travel-lel, igyekszünk friss és izgalmas tartalommal szolgálni, illetve kedvet csinálni Neked az utazásokhoz, legyen szó városnézésről, egzotikus külföldi vakációról. Csoportunkba várunk mindenkit, aki szeret utazni, szereti felfedezni a minket körülvevő tágabb és még tágabb világot, jól érzi magát más emberek, kultúrák között, észreveszi a tájak szépségeit. Utazni nagyon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!