Az új generáció - Mighty Buyer

Utazni jó, utazni érdemes!

Felfedezni idegen tájakat, megismerkedni más kultúrákkal, szokásokkal, nevezetességekkel. Útra kelünk, sokszor autóval, párszor vonattal, néha repülővel vagy akár hajóval. Mindegyiknek megvan a maga szépsége. Most szeretnék azonban mindenkit egy hajóútra invitálni, mert különleges, kényelmes, izgalmas és csodálatos és már csak azért is, mert ez még kimaradt az életemből, hátha egyszer…. A végtelenek tűnő tenger, a… Tovább »

Hölgyek világa – ahol a szépség életre kel, Mighty Buyer

Mi nők, nagyon szeretünk shoppingolni, ez tény! Gondolom te is éppen így vagy ezzel! Ilyenkor azonnal meg tudjuk fogni, tapintani az éppen kiszemelt és megvásárolandó holmikat, fel tudjuk próbálni, meg tudjuk szimatolni, pl: a parfümöket, és azonnali visszajelzést kapunk arról, hogy jól döntöttünk-e. Viszont van egy másikfajta vásárlási forma, ami egyre elterjedtebbé kezd válni azok között… Tovább »

A shop teljes árukészlete sok százezer termék 40 árukategóriában + egy utazási portál

A Mighty Buyer online shopban elismert, elterjedt, mindenki által használt márkák szerepelnek a kínálatban. Ezekről már senkit sem kell meggyőzni, hogy használja, hiszen mindenki ismeri és megbízik bennük. A shop teljes árukészlete sok százezer termék 40 árukategóriában + egy utazási portál. A Mighty Buyer online shopban, folyamatosan bővülő választékkal, vásárlási kuponokkal, akciókkal, csak saját linken… Tovább »

Mi pontosan a Mighty Buyer

Egy új generációs nemzetközi shop, ez a jövő shopping platformja, márkás termékekkel, folyamatosan bővülő választékkal, vásárlási kuponokkal, akciókkal. A Mighty Buyer elad mindenféle márkás terméket a végfelhasználóknak az internetes távkereskedelem útján, webáruházon keresztül. Tudod mit jelent az hogy webáruház? “A webáruház (más néven: webshop, e-shop) az egy olyan weblap, ami termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít. Általában online… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!