Az új generáció - Mighty Buyer

Állás – munka – üzlet – karrier

Mighty Buyer egy shopközösség, ahol a shopban vásárlóként vásárolhatsz, illetve partnerként pénzt is kereshetsz! Az új shop csak egy partner-link segítségével elérhető jelenleg 24 országban. A shopban csak márkatermékek kaphatóak, ezek minőségéről már senkit nem kell meggyőznöd, hiszen ismert, elismert, kedvelt márkák.   Jelenleg több százezer márkás termék több árukategóriában található a shopban. (választék folyamatosan… Tovább »

Hölgyek világa – ahol a szépség életre kel, Mighty Buyer

Mi nők, nagyon szeretünk shoppingolni, ez tény! Gondolom te is éppen így vagy ezzel! Ilyenkor azonnal meg tudjuk fogni, tapintani az éppen kiszemelt és megvásárolandó holmikat, fel tudjuk próbálni, meg tudjuk szimatolni, pl: a parfümöket, és azonnali visszajelzést kapunk arról, hogy jól döntöttünk-e. Viszont van egy másikfajta vásárlási forma, ami egyre elterjedtebbé kezd válni azok között… Tovább »

Hozz létre passzív jövedelmet

Mighty Buyer, mint tudjátok nem más, mint egy nemzetközi shop közösség. Mighty Buyer koncepciója egyszerű és mégis azt mondhatom, hogy zseniális.  Egy új generációs webáruház, a különbség egyrészt az, hogy a saját internetes üzletedből értékesíthetsz, ahol immár több mint 700.000 árucikk közül válogathatsz, amelyek 800 világszerte ismert és elfogadott márkákból valók. Egy online piactér, ahol elismert és… Tovább »

Hová utazzunk, ha már elegünk van a télből

Vagyunk páran, akik a telet csak a meleg szobából szemlélve szeretjük.  Egy fotelből egy forró tea mellől csodálatos látványt nyújtanak az ablakon túl szálló hópelyhek ezrei, a fehér táj, de igazán ennyi nekünk elég is a télből. Ha ilyenkor összecsomagolhatnánk és felkereshetnénk egy melegebb vidéket….  Nézzük kicsit körbe merre is utazhatnánk, ha szeretnénk legalább egy… Tovább »

Mi pontosan a Mighty Buyer

Egy új generációs nemzetközi shop, ez a jövő shopping platformja, márkás termékekkel, folyamatosan bővülő választékkal, vásárlási kuponokkal, akciókkal. A Mighty Buyer elad mindenféle márkás terméket a végfelhasználóknak az internetes távkereskedelem útján, webáruházon keresztül. Tudod mit jelent az hogy webáruház? “A webáruház (más néven: webshop, e-shop) az egy olyan weblap, ami termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít. Általában online… Tovább »

Egy világ ami elfér a kezedben

Hiába is tagadnánk, mi emberek, kicsik és nagyok, idősek és fiatalok, nők és férfiak, szeretünk vásárolni. Szeretjük ha ezt akkor és ott tehetjük ahol mi szeretnénk. Kényelmesen, korlátok nélkül, a saját tempónkban, nézelődve, várakozási idő nélkül, egyedül vagy a barátokkal, versenyképes áron, otthonról bekuckózva. Sokan szeretjük ha odafigyelnek ránk, pláne akkor ha ez még pénzünkbe… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!